dimarts, 25 de febrer del 2014

"Gloses meves", presentació d'edició segona, a CINECIUTAT


Se m'acaba de comunicar que "avui surt el llibre com a novetat i el posam a disposició de les llibreries de Mallorca per la seva venda..." 

Una setmana abans de la feta, m'arriba la informació relacionada amb la presentació del llibre "Gloses meves", en la seva edició segona feta a Mallorca, segons el programa elaborat per la distribuidora, PALMA DISTRIBUCIONS, SL.


PRESENTACIÓ DE LA SEGONA EDICIÓ DE “GLOSES MEVES”
D’EN CECILI BUELE I RAMIS
LLOC: CINE CIUTAT (PALMA)
C/ Emperadriu Eugènia, 6
07010 Palma, Illes Balears ‎ 

DIA:
5 DE MARÇ DE 2014 HORA: 19:00 A 20:30

VENDA LLIBRES:
19:15 A 20:45 PVP: 15,10€

El proper dimecres 5 de març de 2014 tindrà lloc a la sala _?_ del Cine Ciutat de Palma de Mallorca, la presentació de la segona edició del llibre GLOSES MEVES, de l’autor Cecili Buele i Ramis, un recull de gloses que arrepleguen moments i temes recurrents en la vida de l’autor.
L’acte tindrà la següent estructura:

1. ACOMPANYAMENT MUSICAL – Durada 5 minuts
Cançó de n'Agustí Baró Bauló.

2. PRESENTACIÓ LLIBRE – AUTOR – Durada 30 minuts
Breu introducció del llibre i de l’autor a càrrec de na Magdalena González i Crespí, presidenta de Fòrum Musicae i fundadora del Cor i l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans. Persona molt compromesa amb la cultura. Per la seva tasca incansable de recerca i difusió del patrimoni musical d’arreu dels països de parla catalana ha rebut els premis Jaume I de la Franja de Ponent (2006), Obra Social Caixa Sabadell (2009), Josep Maria Llompart de l’OCB (2009), Jaume II del Consell de Mallorca (2010) i el d’Acció Cívica de la Fundació Carulla (2010).
Breu introducció del llibre i de l’autor a càrrec d’en Miquel López Crespí, (Sa Pobla, 1946) novel·lista, dramaturg, poeta, assagista, escriptor i historiador mallorquí. Ha guanyat els més prestigiosos premis literaris de poesia, novel·la, contes, teatre i narrativa juvenil, lliurats als Països Catalans i al Principat d’Andorra.


3. ACOMPANYAMENT MUSICAL – Durada 5 minuts

Cançó de Agustí Baró Bauló.
4. INTERVENCIÓ DE L’AUTOR – Durada 30 minuts
Intervenció de
Cecili Buele i Ramis