Catalina Bestard, Guillem Ramis, M. Antònia Font,Paco Mengod, Paco Vera, i d'altres, han pogut explicar què hi fan aquest dies a la capital del Senegal, juntament amb milers d'entitats i persones que treballen amb la convicció que "un altre món és possible."
La videotrobada -que ha anat molt millor que ahir i que abans d'ahir- ens ha permès d'escoltar representants de l'ensenyament senegalès, representants del poble sahrauí, representants de camperols guatemalencs que ens han explicat el que viuen i pateixen, com a fruit del model neoliberal que s'imposa arreu del Planeta.
Els alumnes hi han pogut adreçar les seves preguntes que han estat contestades pels que es trobaven a l'altra banda... intervenint, en català, en espanyol i en francès.
És el tercer dia que, des de Mallorca estant, l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca roman en contacte directe amb gent que es troba a Dakar. Dijous, 10 de febrer, a les 17 hores, hi ha la darrera d'aquestes videotrobades, obertes a tothom que en tengui ganes: a la seu d'ASEMA -Associació Senegalesa Mallorquina- situada a s'Arenal de Llucmajor.
Per a més informació, se'n pot trobar a
Fòrum Social Mundial Dakar 2011, a Mallorca |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada