dimarts, 2 de juliol del 2013

Querella contra el Govern: la mort per tuberculosi del senegalès ALPHA PAM

La mort per tuberculosi del ciutadà senegalès resident a Mallorca, ALPHA PAM, mou algunes entitats ciutadanes a querellar-se contra la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears i contra els seus màxims responsables.

Així ho expliquen en roda de premsa informativa, realitzada a la seu de la Fundació Serveis de Cultura per al Poble, el 17 de juny de 2013, els representants d'aquestes entitats:

  • Bernat Vicens, president de l'associació Drets Humans de Mallorca, un dels quatre col·lectius querellants, amb motiu de la mort per tuberculosi del ciutadà senegalès ALPHA PAM a l'illa mallorquina.
  • Pablo Alonso de Caso, advocat que porta endavant la querella contra el Govern de les Illes Balears
  • Madiop Diagne, president d'ASEMA -Associació Senegalesa Mallorquina-, una altra de les entitats que es querella contra el Govern pel mateix motiu.
  • Josep Juárez, representant de la CGT-Balears que presenta també la querella davant dels Tribunals, perquè s'aclareixi la responsabilitat penal de tots els responsables de la mort per tuberculosi del ciutadà senegalès resident a Mallorca, ALPHA PAM.

S'ho paga seguir-ne les explicacions, a cadascun dels vídeos de la trobada.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, Cil. Tu sempre al costat de les minories putejades i de la gent desvalguda.
Salut, coratge i resistència!

Balutxo

ramon ha dit...

ETS ÚNIC...NO JA CAP PROBLEMA, SIGUI DEL TIPUS QUE SIGUI, EN EL QUE NO HI PRENGUIS PART. NECESSITEM PERSONES COM TU QUE DENUNCIÏN TOTES LES INJUSTÍCIES D'AQUEST MÓN.

Marta ha dit...

Em sembla perfecte!
Si fins ara s'han estat donant cops de pal a l'aigua,
ja comença a ser hora de plantar-nos, de peus en terra ferma i donar-los si convé a la "justícia" també!!! (si es que n'hi ha...)