dimecres, 23 de juny del 2010

Manifestació ciutadana a Palma, contra mesures governamentals

Na Nanda Hernández, recetnment elegida secretària general de la Confederació General del Treball a les Illes Balears (CGT-Balears), s'ha proposat deixondir de bon de veres aquesta societat nostra benestant.

El primer de tot que ha decidit és convidar-nos a preparar una mobilització cívica pels carrers de Palma DIMECRES, 30 DE JUNY, des de la plaça d'Espanya fins davant la Delegació del Govern. Una MANIFESTACIÓ de lluita contra el "decretazo", la reforma laboral i cap a la vaga general.

Tothom que vulgui participar-hi activament, dies abans té l'oportunitat d'apuntar-se a la reunió preparatòria programada per DIJOUS, 24 DE JUNY, al local de la CGT a Son Rapinya (Camí de Son Rapinya, s/n Centre Comercial “Los Almendros”, planta 2a – 07013 Palma), a les 19 hores.

S'adreça així, primerament, a les entitats socials de les Illes Balears:

“Per totes els problemàtiques que ens trobam a nivell de treballadors i treballadores, d'hipotecats, empresaris de petites i mitjanes empreses, gent autònoma, gent a l'atur, gent gran, funcionaris, estudiants, pares i mares, etc.

Amb el panorama actual, que a més coincideix amb el final de la presidència espanyola de la Unió Europea aquest dia 30 de juny, veiem necessari escenificar mobilitzar-nos i escenificar la protesta per la situació (actual i vinent) abans que els mitjans de comunicació ens obviïn (tal i com succeeix a Grècia).

Cal sortir al carrer a treure les nostres reivindicacions i alternatives al model capitalista, injust i desequilibrar que empobreix i sotmet a les persones.

Des de CGT considerem que les mesures adoptades pel Govern espanyol, amb ordres directes del FMI i el Banc Central Europeu representades amb el "decretazo" i la reforma laboral, són un atac contra els treballadors, les treballadores i les persones més desfavorides.

30 DE JUNY DE 2010 A LES 19,00 HORES A PLAÇA D'ESPANYA

Veniu a fer sentir les vostres reivindicacions!

Al carrer, que ja és hora!

És hora de fer que la reforma se l'apliquin ells: els banquers, els capitalistes, els polítics còmplices i els corruptes!

DIVERSITAT, DIGNITAT, CORATGE I LLUITA

MANIFESTACIÓ de lluita contra el "decretazo", la reforma laboral i cap a la vaga general.
Recorregut: Pl. Porta Pintada, C/. Oms, Rambles, C/. Riera, Pl. Weyler, Pl. Mercat, C/. Unió Passeig des Born, acabant al C/. Constitució, davant Delegació del Govern.

ESTAU CONVIDATS/ADES A LA REUNIÓ PER PREPARAR LA JORNADA DE LLUITA DE DIA 30 DE JUNY. AQUESTA REUNIÓ SERÀ DIJOUS DIA 24 DE JUNY, A LES 19,00 HORES, AL LOCAL DE CGT DE SON RAPINYA (Camí de Son Rapinya, s/n Centre Cial "Los Almendros". Pl. 2ª 07013 Palma)

Salut.
Nanda Hernández,
Secretària general de CGT-Balears