divendres, 28 d’octubre del 2022

7 Dies a Menorca (4), amb Caminants Amics del Seminari de Mallorca

Dimecres, 19-10-2022

Com ens assenyala i recorda l'organitzador bunyolí d'aquesta eixida fora de Mallorca, Joan Brunet, avui és jornada de semi-relax per a tots i cadascun dels membres que hi participen. 

Amb els nostres cinc cotxes arribam fins a Binimel·là, població situada a una trentena de quilòmetres de l’hostal ciutadellenc, i feim una caminada suau fins a la platja de Cala Pregonda

Anam a dinar a es Mercadal, al restaurant Las Vegas, on som atesos de manera magistralment professional per qui ens tracta a les mil meravelles, a l’hora que ens serveix uns plats exquisits. Hi deix 17€ del menú.

Abans, i ben per casualitat, tenc oportunitat de saludar na Tuni Allès i en Ramon Orfila Pons, antics companys de lluites polítiques institucionals, des del Partit Socialista de Menorca, tots dos en àmbits diversos: ell com a diputat del Parlament de les Illes Balears i conseller d’Agricultura del Consell insular de Menorca (1983-1997), Alcalde des Mercadal (1999-2010). Ella, consellera d’Economia i Medi Ambient del Consell insular de Menorca, directora general de Comerç del Govern de les Illes Balears (1999-2003). 


Grans defensors de la llibertat per al poble sahrauí, me n’alegr ben molt de tornar a veure’ls. 

Com també de veure, saludar i acompanyar la bona amiga Joana Triay Vidal, qui fou regidora del PSM a Ciutadella (1995-2005) i el seu espòs Carles Cavaller Pons.

«Pacer», el comptador que maneig per mesurar els passos diaris que faig, m’indica que aquest dimecres n’he fet: 14.369. Massa pocs quilòmetres: 9,77 km.