divendres, 16 de maig del 2008

Certes males conseqüències de caràcter irreversible?!

“Se los hace llegar a su entorno.- Rodrigo de Santos envía 'sms' con pasajes bíblicos: 'No realicéis los deseos de la carne'.- El ex edil envía mensajes con pasajes del Catálogo de vicios de la Biblia.- Ahora intenta rehacer su vida en Madrid en compañía de su mujer y de sus hijos”.

Què bé que se'n pugui refer aquest senyor, en companyia de tota la seva família!
N'hi ha que no tenen tanta sort, i no els queda altre remei que haver-la de veure destrossada per a sempre!

Amb uns titulars com aquests, publicats a El Mundo.es Baleares divendres 16 de maig de 2008, només se m'acut de llançar al vent un bon grapat de preguntes angunioses, i demanar “a qui correspongui”:
  • ¿Què se n'ha de fer, dels efectes i conseqüències nefastes que es puguin derivar d'aital situació?
  • ¿De quina manera es poden solucionar problemes que afectin terceres persones que s'hi hagin vist greument i directament perjudicades?
  • ¿Quin grau de responsabilitat hi és aplicable, en el mal exercici d'una sèrie de càrrecs públics de gran rellevància, no tan sols a l'Ajuntament de Palma, sinó també a l'àmbit de la salut pública?
  • ¿Què pot fer-hi la ciutadania, davant casos irreversibles que hagin portat a una situació de coma vegetatiu profund des de fa més de sis anys, deguda a una atenció pública mal dispensada?
  • ¿Qui se n'ha de fer càrrec de totes i cadascuna de les despeses, els desperfectes, els perjudicis, les destrosses humanes que se n'hagin derivat?
  • ¿Com pot assumir la ciutadania que un senyor amb tan altes responsabilitats públiques s'ho vagi passant tan bé, “realizando los deseos de la carne”, mentre deixi d'atendre-les com pertoca, tot i el bon sou que percep per exercir-les?
Vos jur que vos he de dir que no em veig capaç de trobar-hi cap casta de resposta mínimament satisfactòria!

Ni en tota la Bíblia!

La història i el temps hi ha de dir la darrera paraula!

CIL BUELE