dimarts, 6 de maig del 2014

III Diada Cultural d'Amics del Seminari, a Pollença

M'estic preparant per assistir a la tercera diada cultural que els Amics del Seminari organitzen a la vila mallorquina de Pollença, dissabte 10 de maig, en record de mossèn Miquel Costa i Llobera.

L'any passat tenguérem l'oportunitat d'acudir a Petra, homenatjant el Pare Serra. L'any anterior els amics del Seminari n'havien organitzat la primera a Manacor, pàtria natal de mossèn Antoni Maria Alcover.
Tres diades. Tres trobades. Tres personatges rellevants a l'àmbit eclesiàstic mallorquí.


Els membres de sa Nostra Schola, que feim un petit concert a l'església parroquial, després que el bisbe de Mallorca, monsenyor Javier Salinas, hagi presidit la celebració eucarística, ens hem passat una desena de setmanes assajant-ne el programa. Ho hem fet al monestir de Sant Bartomeu, a Inca, cedit gentilment per les monges de clausura.
No conformes amb aquesta actuació, els membres de Sa Nostra Schola tenim previst de pujar l'endemà, diumenge dia 11, a Sant Salvador de Felanitx, per participar cantant a la missa de les 6 de l'horabaixa.

S'esdevé, doncs, un cap de setmana eminentment cultural, per a aquesta colla de bergantells que, fa més o manco dècades, compartírem dins les quatre parets del Seminari Diocesà estudis humanístics, filosòfics i teològics que, d'una manera o una altra, ens han anat marcant de per vida...
Si qualcú s'hi vol adjuntar, es pot posar en contacte amb qui presideix el grup organitzador d'aquestes trobades, Joan Bonet Rubí (bonetrubi@hotmail.com – 606 569 658)