dissabte, 28 de novembre del 2009

Sopar anual d'associacions veïnals de Palma

La nit de dissabte, 28 de novembre, el restaurant Hipòdrom de Son Pardo ha arreplegat un grapat de centenars de representants d'associacions veïnals de Palma, seguint la convocatòria feta per la Federació d'Associacions de Veïns de Palma.
S'hi ha repartit el núm. 1 de la revista El correu des Raval, que en reprèn l'edició, commemorant els 30 anys de democràcia i associacionisme.
S'hi ha servit un suculent bufet per sopar, després que la vicepresidenta de la FAAVV, Llum Esteva, n'hagi fet l'obertura i presentació.
Tot seguit s'hi ha lliurat la corresponent placa commemorativa de la creació d'entitats veïnals diverses, els representants de les quals s'han pogut adreçar a la concurrència.
Finalment, s'ha conclòs la trobada amb POESICA, un acte deliciosament protagonitzat pel rapsode Miquel Monserrat i musicat per Joan Gayà, que han ofert un recull de poemes de l’Escola Mallorquina, coronats per “Lo Pi de Formentor” de mossèn Miquel Costa i Llobera.

Sempre resulta emotiu, alhora que engrescador, trobar-se tanta gent que ha fet tanta feina durant tant de temps perquè la ciutat de Palma s'aixequi així com vol i desitja la ciutadania que hi resideix...