dimecres, 24 de març del 2010

Com un ciutadà assaltat, estafat i robat per l'Agència Tributària (1)

Avui mateix, el dia que l'ex president Jaume Matas ha estat cridat per donar comptes davant la Justícia sobre molts delictes de què se l'acusa, rep i sign un certificat de rebuda d'un correu que em deixa blanc com la paret i glaçat com un gelat.

Tenc la impressió d'haver estat assaltat, estafat i robat per una d'aquestes administracions públiques d'aquesta terra nostra que consider de les més nefastes i xereques: l'Agència Tributària Illes Balears.

Amb el títol ressonant de “Dades del pagament telemàtic. Comunicació inici del procediment de comprovació limitada amb notificació de la proposta de liquidació de la taxa per serveis relatius al tractament de residus sòlids urbans de l'Ajuntament de Palma”, entenc que se'm diu i se m'indica que he de pagar 432,14 euros, corresponents als anys 2007, 2008, 2009 i 2010.

Quasi res!

Mir a veure si algun d'aquests anys passats que se m'assenyalen no n'he pagat alguna, de les taxes corresponents. I efectivament, veig que sí, que les he pagades totes religiosament. Ho comprov amb els rebuts que guard zelosament, pel que pogués succeir, i veig que l'any 2007 vaig abonar religiosament, l'any 2008, l'any 2009 i l'any 2010 estic a punt de pagar-hi .

Quasi res! Un munt d'euros abonats per una bossa de fems que dos jubilats com nosaltres no arribam a omplir mai amb més d'un kg cada dia!

Vull aclarir de què va la cosa aquella de les maleïdes “dades del pagament telemàtic”. Mir d'entrar dins la web d'informació general que se m'indica,

No n'arrib a treure trellat!

Hi he enviat un correu electrònic amb aquests termes. Romandré a l'espera de la resposta que se'm vulgui fer arribar...

“He rebut per correu certificat, signat abans de saber-ne el contengut, una proposta de liquidació que ascendeix a 432,14 euros corresponents a l'any 2007, 2008, 2009 i 2010. I necessit que se'm donin explicacions sobre aquesta notificació inesperada. Moltes gràcies.”

Veient com s'administren els recursos públics en aquesta terra nostra, cada vegada som més partidari d'exercir la INSUBMISSIÓ FISCAL GENERALITZADA!

A veure si aconseguim que no ens prenguin més el pèl!