dimarts, 16 de març del 2010

Suport a Ràdio Televisió de Mallorca

Som dels qui pensen i creuen que l'ens públic Ràdio Televisió de Mallorca s'ha convertit en un dels mitjans de comunicació local que informen millor. Tant pel que fa a les tècniques emprades, com pel que comporta de participació plural i diversa, de persones i d'entitats.

L'equip que dirigeix la professional excel·lent Marisa Goñi, entre d'altres elements, ha aconseguit de superar l'estadi d'una etapa anterior -marcada fortament per comportaments titllats de corruptes- i ha col·locat l'ens públic al més alt nivell de qualitat.

I tot això amb un pressupost que pot qualificar-se com a mínim de molt magre...

Si fan goig de veure certs programes que hom pot gaudir davant la pantalla de la televisió, o d'escoltar-ne d'altres per la ràdio, molt més goig fa encara entrar dins les web respectives i veure'n els avanços que s'hi van implantant de manera gradual: molt més intensament que en altres mitjans que compten amb pressuposts moltíssim més superiors!

Som dels qui pensen i creuen que tot Mallorca s'hauria d'avesar a sintonitzar ONA Mallorca i TV Mallorca, cada dia una estona. Esdevé una pràctica molt saludable, a l'hora que es rep informació clara i directa de la gent que hi pren part.

Per això, m'ha alegrat ben molt, avui, haver tengut l'oportunitat d'accedir al Consell de Mallorca, en nom de l'AMS de Mallorca, per lliurar-hi la DECLARACIÓ DE L'ASSEMBLEA DE MOVIMENTS SOCIALS DE MALLORCA, DAVANT LA POSSIBLE DISSOLUCIÓ DE L'ENS PÚBLIC DE RÀDIO I TELEVISIÓ DE MALLORCA, juntament amb el secretari del Fòrum Social de Mallorca, el bon company de lluites socials, Miquel Ramon.