A punt de perdre la xaveta, amb aquests renous maleïts!

Per la present, aixec la meva queixa a l'Ajuntament de Palma.
Vull tornar a denunciar els renous que em continuen arribant a ca nostra, malgrat la denúncia presentada per mi el 14 d'abril de 2011, reiterada el 29 de novembre de 2011, i que, malauradament, no ha tengut cap efecte positiu per a la meva família fins ara mateix.

Vull que sapigueu, senyor batle president de l'Ajuntament de Palma, que, lluny d'haver desaparegut, els renous que es produeixen a la illeta del Camp Rodó on visc des de fa dècades s'han anat incrementant darrerament.
De manera que ens col·loquen en una situació realment insostenible: cada deu minuts, DURANT CINC MINUTS SEGUITS, dia i nit, hem de suportar estoicament i sense més remei els renous molests que no ens deixen romandre tranquils dins ca nostra i que són a punt de fer-nos perdre la xaveta cada dos per tres...

Això comporta que CINC MINUTS cada quart d'hora, VINT MINUTS cada hora, UNA HORA cada tres hores, VUIT HORES cada dia, CINQUANTA-SIS HORES a la setmana, DUES-CENTES QUARANTA HORES al mes..., hàgim d'escoltar, fort i no et moguis, uns renous que ni sabem d'on provenen, ni qui els provoca, ni per quines cinc-centes no han estat paralitzats per cap agent de l'autoritat municipal.

Vull que sapigueu, senyor batle de Palma, que no ens ha servit de res fins ara, ni la publicació d'aquesta notícia al meu mur de facebook; ni l'esment que en faig al meu blog; ni l'enregistrament que n'he fet, dels renous que se senten des de ca nostra i que he publicat a la xarxa; ni la penjada d'aquesta notícia al vostre mur de facebook ; ni les denúncies presentades diverses vegades davant la Policia Local de Palma a la Unitat Territorial Nord...

Res de tot això no ha servit per a res!

Vull que sapigueu, senyor batle de Palma, que tant la meva dona com jo mateix ja n'estam tips de tants renous.

Volem saber si aqueix Ajuntament que presidiu, administrau, governau i representau, compta amb els mitjans adients per aconseguir allò que tant ens vàreu prometre en campanya electoral i que figura a “Desperta Palma!” (pàg. 23, núm. 67), al vostre Programa de govern per a l'Ajuntament de Palma.

En el nostre cas, i fins ara, no veim de cap de les maneres que hàgiu parat gens ni mica d'esment a complir-ho:

“67. Obrirem vincles de comunicació a través de les xarxes socials per aconseguir una resposta i ajuda ciutadana en la protecció del medi ambient i sostenibilitat en totes les vessants: des de recursos hídrics o contaminació, residus, neteja d’espais públics, animals de companyia o RENOUS, entre altres aspectes.”

A l'espera d'una solució efectiva, en el termini més breu possible, vos saluda atentament,

Cecili Buele i Ramis
DOI: 41345613P
Carrer de Rovira i Virgili, 22 3r 1a
07010 Palma