dimecres, 5 de setembre del 2012

Un projecte engrescador de televisió participativa

Avui matí he assistit a la presentació pública d'un projecte engrescador de televisió participativa i autogestionada. Ni més ni pus que Sa Tevavisió! Una iniciativa cultural nascuda al si de BARRITV, fruit de les dèries dels que en són els responsables màxims: Manuel Sastre, Neus Fernández, Manu Luna, Jaume Rosselló...

Una televisió nova, participativa i autogestionada: Sa Tevavisió from Cil Buele on Vimeo

Ens hi hem fet presents una cinquantena de persones, delitoses de fer-hi suport.

Se'ns han explicat les raons i els motius, els objectius i les metes d'una iniciativa cultural tan valuosa, a l'àmbit d'internet. M'hi he apuntat a col·laborar-hi amb ganes.

Sa TevaVisió és el nom d’un canal democràtic, d’una televisió participativa i autogestionada que es finançarà a través de petites aportacions de voluntaris.

Durant aquests quatre mesos propers, se'n farà el llançament, de manera que comenci a emetre regularment a partir de l'1 de gener de 2013.

S'hi requereixen 6.000 persones sòcies que hi aportin 20 euros a l'any. He manifestat que és una meta molt mala d'aconseguir... però no impossible... si la gent en vol!

Basta entrar dins la web de l'entitat. Hom pot aconseguir tota la informació que requereixi.

M'ha alegrat ben molt que una iniciativa cultural d'aquestes característiques s'hagi volgut llançar, precisament, des del barri del Camp Rodó, de Ciutat, on des de fa dècades l'associació veïnal està lluitant per fer de s'Escorxador un centre cultural de referència a Palma...

Hi desig tot l'èxit del món, i hi oferesc la meva col·laboració més entusiasta.

Salut i molt de coratge!