dijous, 12 de juny del 2008

Una campanya republicana

Ha estat una campanya molt llarga i molt exigent, i no sempre els esforços es veuen compensats a curt termini, però segurament en el futur sabrem tots valorar la importància del que hem fet.

El partit ha fet un exercici de democràcia i transparència, i si es gestiona bé, haurà estat un primer pas valuós per recuperar connexió, confiança i credibilitat entre la ciutadania. Més enllà d’uns resultats que reflecteixen el mapa plural de sensibilitats i afinitats del partit, hem viscut una experiència republicana, participativa, de la que en podem extreure molts aspectes positius. Cal doncs felicitar tota la militància, que ha participat de manera exemplar en tot aquest procés, i que en pot estar ben orgullosa davant la societat.

La candidatura d’ERC FUTUR vol agrair, a totes i tots els que ens han votat, la confiança que han dipositat en nosaltres. I sobretot, vol donar les gràcies a tota la gent que ha dedicat temps, treball, energia i il•lusió a col•laborar i donar suport a ERC FUTUR.

Tots junts, del primer a l’últim, hem conformat un equip d’una gran vàlua, d’una gran capacitat de treball, i sens dubte seguirem treballant amb la mateixa il•lusió i energia, en un partit unit, per una Catalunya millor, més lliure i independent.

Moltes gràcies.