dijous, 28 de maig del 2009

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (7): Pere Polo

Pere Polo, membre de l'STEI-i es va fer present a la reunió convocada per l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca dia 14 de maig de 2009, i volgué intervenir-hi.

Adreçant-se a les candidatures mallorquines aspirants al Parlament Europeu i que s'havien fet presents a la sala, els dirigí unes preguntes relacionades amb l'Educació a la Unió Europea:

Per què no hi ha cap formació parlamentària europea que s'hagi atrevit a encetar el debat sobre Bolonya, Universitat, la privatització de l'ensenyament, la directiva Bolkestein...? Per quins motius no se n'ha informat l'opinió pública europea? Es creu en l'educació com un dret que s'ha d'implantar per part de les institucions públiques? Que s'està més a favor del concepte de formació de capital humà o de formació de persones que sàpiguen donar resposta a la crisi actual?

NOTA:

  • TV Mallorca enregistrà íntegrament aquesta trobada, que es perllongà durant més de 2 hores seguides i que fou moderada pel periodista Rafel M. Creus.
  • Agustí Baró, de l'entitat “Bandejats”, també en féu una gravació i treballà el muntatge que queda recollit a la web del Fòrum Social de Mallorca.