dissabte, 23 de gener del 2010

FSCat 2010: Defensa dels Drets humans, des dels Països Catalans (3)

Per fer que l'FSCat 2010 esdevengui un espai encara més obert, divers i plural, que tengui la màxima difusió possible, s'ha obert un espai al facebook on intercanviar i debatre opinions.

Al Grup FSCat2010, s'afegeix ara també la Pàgina FSCat2010, a fi que s'escolti la veu de l'FSCat2010 pertot arreu dels Països Catalans i del Planeta.

Des de l'associació Drets Humans de Mallorca, entitat adherida a l'organització del segon FSCat 2010 a Barcelona, s'hi aporten iniciatives que, entre d'altres assumptes, tenen a veure amb:

  1. L'organització anual de la DENIP-2010 - Diada Escolar de la No Violència i la Pau: enguany amb el lema “Valorant les cultures, aconseguirem la pau” (Divendres, 29-01-2010)
  2. La defensa dels Drets Humans a la regió africana dels Grans Llacs. Presentació de denúncia per genocidi.
  3. Mallorca sense Fam.- Iniciativa impulsada arran de la crisi econòmica mundial
  4. Revista Drets Humans de Mallorca

Amb la participació de l'associació en el segon Forum Social Català que se celebra a Barcelona la darrera setmana del mes de gener de 2010, Drets Humans de Mallorca espera de veure's encara més enfortida, tant pel que fa a iniciatives compartides, com pel que respecta a l'engrescament de més persones en la tasca encomanada.