dimarts, 20 de setembre del 2011

Dia mundial d'alzhèimer 2011: conferència del Dr. Amer (10)





De part de la directora general de Família, Benestar Social i Persones en Situació Especial, Margarita Ferrando, ens arriba la convocatòria d'una conferència organitzada amb motiu del Dia Mundial de l'Alzhèimer.
 
Les residències Oms i Sant Miquel organitzen una conferència sobre l’Alzheimer amb motiu del dia mundial d’aquesta malaltia

El cap de secció del Servei de Neurologia de Son Espases, Guillermo Amer, explicarà a residents, familiars i públic general “El repte de la demència” en les seves vessants científica, mèdica i sociosanitària

Dia: demà, dimecres, 21 de setembre
Hora: 17 hores
Lloc: sala polivalent de la residència Sant Miquel

Les residències Oms i Sant Miquel han organitzat, amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer que se celebra demà, 21 de setembre, una conferència sobre aquesta malaltia, que impartirà el doctor Guillermo Amer, sota el títol “El repte de la demència”.

Guillermo Amer Ferrer és doctor en medicina i especialista en neurologia. És cap de secció del Servei de Neurologia de l’Hospital Universitari de Son Espases i responsable de la Unitat de Neurologia Cognitiva. Segons Amer, el tractament de la demència suposa —a la nostra societat— un repte que s’ha d’abordar des de tres vessants: la científica, la mèdica i la sociosanitària.