dijous, 8 de setembre del 2011

Dia mundial d'alzhèimer 2011: col·laboració d'Hotel Sun Club Eldorado (07)

Al Sopar benèfic d'Alzhèimer que organitza l'Associació de Familiars amb Alzhèimer de Mallorca (AFAM) dia 16 de setembre, a les 21:30 hores al Club militar es Fortí, s'hi ha volgut sumar el bon amic i company de lluites solidàries, Josep Forteza-Rey.

No solament ha demanat dos tiquets -un per a ell i l'altra per a la seva dona, desitjant d'ocupar la fila zero, en no poder fer-s'hi presents físicament-, sinó que ha duit a terme gestions amb el director gerent del complex Hotel Sun Club Eldorado, Joan Carles Gibanel, encaminades a confirmar-ne l'oferta d'UNA HABITACIÓ DOBLE PER DOS DIES A PENSIÓ COMPLETA, EN RÈGIM D'”ALL INCLUSIVE”, perquè pugui ser sortejada entre els assistents al sopar benèfic esmentat.


HOTEL SUN CLUB ELDORADO és una ciutat de vacances, amb més de 60.000 m2 de zona verda, situada a 90 m per damunt la mar, a 11 quilòmetres de s'Arenal de Llucmajor.

Ofereix la fórmula “Tot inclòs”, pensada perquè s'hi puguin gaudir serveis diversos, incloent-hi BERENAR, DINAR, SOPAR, BEGUDES, ESPORTS, etc.

Compta amb bones instal·lacions i serveis.

De construcció horitzontal, la majoria de les habitacions són Bungalows, amb tipus diversos d'allotjaments.

Amb aquestes dades extretes del Full informatiu que difon Sun Club Eldorado Hotels, s'ho paga agrair un gest tan noble i solidari com aquest.

S'hi facilita l'obtenció de recursos econòmics destinats a aquesta associació sense afany de lucre, que fa 14 anys que es dedica al tractament de pacients d'alzhèimer i dels seus familiars i cuidadors més propers.

Tant de bo que, davant “la crisi” que provoca l'anunci de certes retallades considerables en les aportacions de les institucions públiques, precisament quan més falta fan, sorgeixin d'altres iniciatives semblants a aquesta de Sun Club Eldorado que ens ajudin a tirar endavant amb tots els projectes plantejats.