diumenge, 25 de setembre del 2011

Dia Mundial de l'Alzhèimer 2011, a Mallorca: ni a Pollença ni a sa Pobla (13)

Aquest diumenge, 25 de setembre de 2011, em fa la impressió d'haver-me aixecat amb el peu esquerre...

Na Bel la meva dona, i jo, tenim planificat d'arribar fins a Pollença i sa Pobla, amb moltes ganes de participar a sengles actes organitzats amb motiu del Dia Mundial de l'Alzhèimer 2011.

A Pollença s'hi munta un Dinar dia mundial de l'Alzheimer, al preu de 10 euros, al Claustre del Convent, a les 14 hores.

Setmanes abans, via Facebook, he comunicat que hi assistiré amb la meva dona. Hi anam en cotxe, des de Palma. En arribar, se'ns diu que ja no queda cap entrada disponible. Que ho senten molt, però que si no duim els dos tiquets, no hi podem entrar!

Tant a la meva dona com a mi mateix, ens sorprèn molt això; i, ja que hi som, decidim d'anar a dinar al Port de Pollença...

Ens sap molt de greu no haver pogut col·laborar enguany amb la nostra aportació modesta a la tasca tan extraordinàriament valuosa que desplega AFAMA Pollença a favor de persones amb la malaltia d'alzhèimer, les seves famílies i els seus cuidadors.

Els desitjam tota casta de ventures en aquesta labor esplèndida!

En haver dinat al Port de Pollença, pujam fins al Santuari de Lluc. Davant La Moreneta, demanam que totes les persones malaltes d'alzhèimer, a Mallorca i arreu del Planeta, arribin a trobar, més prest que tard, el remei més eficient que els permeti de fer front a la malaltia amb garanties d'èxit.

Tenim l'alegria de topar-nos amb el Pare Ramon Ballester, mentre presenciam a les instal·lacions de l'Acolliment les darreres actuacions de la Banda de Música de la confraria que porta “el pas d'en Verga, la Verge de l'Esperança...”

Cap enllà les 17:30 hores davallam cap a sa Pobla, on tenim previst de participar en un Berenar que s'organitza amb motiu del Dia de l'alzhèimer, a la plaça, davant l'Ajuntament...

No veim ningú que sembli enfrascar-se en aquest assumpte... Qualcú ens diu que l'acte d'avui s'ha suspès... I que l'associació Llar de la Memòria de sa Pobla organitza una ballada popular i un sopar benèfic diumenge que ve, dia 2 d'octubre...

Quina mala sort! No ens queda més remei que tornar a “pendre ets atapins” i cap a Palma s'ha dit. Aquest diumenge no n'hem encertat ni una: no hem pogut participar a cap dels dos actes programats, ni a Pollença ni a sa Pobla.

Es veu que ens hem aixecat amb el peu esquerre... Esperarem dies millors!