dijous, 26 de maig del 2016

L'escàndol del copagament sanitari, a les Illes Balears i Pitiüses


Vet ací el text del comunicat de premsa redactat per la Plataforma d'associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca:

El Sr. Nacho Garcia Pineda, director assistencial del servei de salut, ha sortit avui, dilluns, a dir que, lo de que la gent no hagi de bestreure més de lo que li correspon pel copagament sanitari, a final d'any estarà arreglat.

Curiosament la nostra Plataforma d'Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca té anunciada una concentració de protesta per dijous dia 26 de maig, i aquests governants, que abans de les eleccions autonòmiques de l'any passat ens havien dit que arreglar això era cosa de 15 dies, encara no ho han arreglat.

Matendrem la nostra protesta i les altres dues que tenim anunciades per fer durant la campanya electoral, i ja els vàrem avisar que només deixaríem de fer-les si vèiem qualque resultat positiu, tot i que fos parcial, però que només amb bones paraules, com han fet fins ara, no ens aturarien.

És un escàndol que persones amb pensions de 700 euros mensuals que estan molt malaltes hagin de bestreure cent i dos-cents euros, i potser qualcú encara més, per copagament sanitari quan no els correspon pagar-ne més que vuit, i hagin d'esperar a vegades més de 10 mesos que els tornin lo que han bestret, i és un escàndol que això que el PP no va voler arreglar tampoc no ho vulguin arreglar els d'aquest govern de progrés en qui sí que havíem depositat esperances, i és un escàndol que aquests suposats socialistes, per desmobilitzar la participació a la nostra acció, pretenguin passar-nos amb cançons per motius electoralistes.

Dijous de matí, dia 26, a les 11 h. vos esperam a la plaça d'Espanya, davant la Conselleria de Salut.