diumenge, 27 de novembre del 2011

Residents de parla anglesa a Mallorca, a favor d'AFAM

L'Associació de Veïns de Parla Anglesa a Mallorca, coneguda com a ESRA (The English-Speaking Residents' Association in Mallorca) , fundada l'any 1983 amb l'objectiu d'ajudar, a àmbits diversos, compta a l'actualitat amb uns 1.200 membres residents a l'illa, distribuïts en cinc districtes per facilitar-hi l'accés i l'apropament.

Amb el lema “Trobar gent. Fer amistats. Conéixer Mallorca”, desplega activitats diverses entre els residents. Entre aquestes, per les dates nadalenques d'enguany sobresurt el BASAR que organitza al claustre de Sant Domingo, a Pollença, diumenge 27 de novembre.

S'hi fa comptes d'arreplegar ajuts econòmics destinats al manteniment d'AFAM -Associació de Familiars Amb la Malaltia d'Alzhèimer a Mallorca -.

La cita resulta força concorreguda, entre les 10 del matí i les 14 hores. El tarannà britànic es fa evident al claustre pollencí...

Pocs dies després, el 15 de desembre, a la seu del Port de Pollença, la presidenta d'ESRA, Rosemary Bull, lliura a AFAM un donatiu superior als 3.500 euros...

1 comentari:

Maru (marudomenech@gmail.com) ha dit...

Un vídeo preciós. Gràcies als anglessos que han volgut col.laborar.
Besades a tots per aquesta iniciativa.