El Consell de la Societat Civil de Mallorca es presenta en públic

A la plaça de la Drassana, representants d'entitats que conformen el Consell de la Societat Civil de Mallorca, creat recentment a Palma, en fan pública la presentació i anuncien la convocatòria d'una gran Manifestació cívica: “Pels drets de la ciutadania! Prou de retallades!”

L'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca, que en forma part, manté la convocatòria de reunió preparatòria per al dilluns, 7 de novembre, a les 19:15 hores a l'Espai Solidari.

Amb la creació i impuls d'aquest Consell de la Societat Civil, Mallorca es mobilitza amb més intensitat que mai. Ho fa a favor dels drets democràticament adquirits. Ho fa contra les retallades que ens imposen governs elegits democràticament. Ho fa, en constatar que aquests romanen més sotmesos als dictats de mercaders -no triats democràticament- que no als programes electorals oferts a la ciutadania que els ha votat.

Cal lluitar-hi i enfrontar-nos-hi, amb totes les nostres forces! En defensa de la democràcia vera, en perill veritable de caure dins el precipici del femer de la història!

Informacions actualitzades, sobre el Consell de la Societat Civil de Mallorca, es poden trobar a:

 1. Roda de premsa: Presentació del Consell de la Societat Civil de Mallorca
  - STEI-i (04-11-2011)
 2. Les associacions es revolten en contra de les retallades. S’apleguen en el Consell de la Societat Civil de Mallorca i es manifestaran a Palma dissabte que ve
  - Diari de Balears (05-11-2011)
 3. Entitats socials i sindicals creen el Consell de la Societat Civil
  - IB3 Notícies (05-11-2011)
 4. Unas 40 entidades convocan una manifestación por los recortes. Nace el Consell de la Societat Civil de Mallorca para defender los derechos sociales ante los ajustes
  - Diario de Mallorca (05-11-2011)
 5. Plataforma de diversas asociaciones. Nace el Consell de Sociedad de Mallorca para defender los derechos sociales
  - El Mundo (04-11-2011)
 6. CCOO participa en la presentació del Consell de la Societat Civil de Mallorca
  - CCOO (04-11-2011)
 7. Neix una nova institució: el Consell de la Societat Civil de
  Mallorca

  - La Veu de Mallorca (04-11-2011)
 8. EN MARXA EL CONSELL DE LA SOCIETAT CIVIL DE MALLORCA
  - Marginàlies (04-11-2011)