dissabte, 12 de setembre del 2009

Mallorca sense fam!

“MALLORCA SENSE FAM” és el lema que mou unes quantes persones i entitats de Mallorca, que pretenen a dia d’avui aconseguir un objectiu: que ningú a casa nostra no passi gana!

Sembla mentida, però a Mallorca avui hi ha més gent de la que puguem pensar que està patint gana. La causa ja sabem que ve originada per la crisi econòmica que tothom (o gairebé tothom) està patint.

Però qui se’n du la pitjor part són els qui ja s’han quedat sense feina, els qui ja han acabat de cobrar el subsidi de l’atur. Gent que seguint aquest cruel procés s’està quedant sense casa i sense sostre: gent en definitiva que s’està al límit.

Gent que acudeix per primera vegada en la seva vida a un menjador social per poder menjar. I per desgràcia també aquí es troba amb els problemes que els menjadors socials estan saturats i els usuaris s’han multiplicat per dos o fins i tot per tres, en relació a com estaven fa mesos.

Estam parlant d’immigrants, però també de forasters de la Península i de paisans mallorquins.

S'està posant en marxa amb caràcter d’urgència una recollida de fons per ajudar a atendre aquesta imperiosa necessitat, i llevar (o que minvi) aquesta vergonyant situació.

No se sap la duració que tendrà aquest objectiu. Però sí se sap que serà almanco durant tot el temps que les actuals circumstàncies de crisi social i econòmica s’allarguin. La qual cosa, per desgràcia es previsible que duri fins a finals de l’any 2010.

S'agraeix l'acceptació, ajuda i recolzament.

Contactes:
Correu electrònic: mallorcasensefam@gmail.com