dimecres, 31 d’agost del 2011

Dia mundial d'alzhèimer 2011: gala benèfica a Palma (03)

L'Associació de Familiars amb Alzhèimer de Mallorca fa pública l'organització de la Gala Benèfica d'Alzhèimer que acostuma a fer cada any.

En aquesta ocasió, aquest Sopar de Gala es fa DIVENDRES, 16 DE SETEMBRE, A LES 21:00 HORES, AL CLUB MILITAR ES FORTÍ, situat al carrer de Miquel dels Sants Oliver, 8 -07011 Palma.

La finalitat primordial d'aquesta Gala benèfica és per recaptar fons que s'han de destinar al desplegament del projecte “El poder del somriure”.

Es tracta d'una iniciativa que mira de combinar teràpies d'estimulació cognitiva per a pacients d'alzhèimer i grups d'ajuda mútua i assistència psicològica per a cuidadors i famílies afectades.

És una activitat que roman oberta a tothom que vulgui participar-hi.

Les entrades romanen a la venda a la seu de l'associació, situada al carrer de Rector Petro, 27 baixos, al barri palmesà de La Soledat.

Se'n pot obtenir més informació als telèfons 971 77 74 04 – 608 764 451, demanant per na Sílvia o na Hjassirtg. O també a través del correu electrònic info@afamca.org.

SI QUALCÚ DESITJA ASSISTIR-HI I/O COL·LABORAR-HI, JO TAMBÉ DISPÒS D'ALGUNS TIQUETS, AL PREU DE 35 €.
ES POT ADREÇAR A AQUEST
CORREU MEU.

Gràcies per endavant, a la col·laboració prestada!

1 comentari:

Silvia Ramón ha dit...

Cecil, tengo que darte las gracias por el apoyo que con tu saber hacer nos estás dando. Personalmente agradecete también que hayas mencionado "El poder del somriure" este fue el título que se le dió al primer proyecto de estimulación cognitiva que yo presenté a Fundació Sa Nostra cuando trabajaba en AFAM ,creo que en el año 2001, y le tengo mucho cariño, pues cuando apenas existían centros de día en Mallorca nosotros ya creiamos en la estimulación cognitiva. Has captado perfectamente la eséncia del espíritu de AFAM en un suspiro. Y lo mejor es que sabes reflejarlo a la perfección, sin duda alguna es un honor contar con gente como tú en esta Asociación y disculpa que te tutee pero es que para mi ya eres como de mi familia la gran familia que formamos AFAM.