dimecres, 14 de maig del 2014

Ni Rosa Estaràs (PPE), ni Teresa Riera (PSE), paren esment a l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca

Tal dia com avui, fa cinc anys justs, ni Rosa Estaràs (PPE), ni Teresa Riera (PSE) NO es dignaren contestar les preguntes preparades per l'AMS de Mallorca, que les havia convidades.

Avui, 14 de maig de 2014, fa exactament 5 anys que un bon grapat de membres de l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca es reunien a la seu del Consell de Mallorca i convidaven les candidatures mallorquines al Parlament Europeu, perquè contestassin una vintena de preguntes que se'ls volia formular.

S'hi presentaren totes, tret de la senyora Rosa Estaràs, del Partit Popular Europeu, i la senyora Teresa Riera del Partit Socialista Europeu. Les dues formacions polítiques predestinades a constituir-se en directores de la via parlamentària cap a la destrucció de l'Europa social.

Quan fa cinc anys d'aquella convidada no corresposta, encara es fa molt més clar l'engany que comporten unes eleccions europees, on tot ja està més que previsiblement establert: Europa, amb el concurs de la socialdemocràcia europea, s'aboca plenament cap a la dreta més rància i estantissa que s'hi ha conegut mai, en temps de democràcia!

Per molts de vots que es tudin inútilment, fent suport a altres formacions polítiques o votant en blanc o no acudint a votar, tot està muntat perquè, amb una normativa electoral tramposa, el PPE i el PSE es reparteixin el pastís d'una Europa capitalista cada cop més dura i més crua.

Si aquestes dues eurodiputades -o qualsevol altra persona mínimament interessada- vol accedir-hi directament, pot escoltar i respondre les preguntes concretes que s'hi formularen fa cinc anys, per part d'una vintena de membres de l'AMS de Mallorca, aquí mateix.

Un període de temps que, pel que es comprova, no resulta suficient perquè ses senyories es dignin contestar-les...

Des de l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca, sempre s'ha considerat que les formacions polítiques més grans i poderoses, mai no s'han col·locat al costat de la ciutadania ni de les organitzacions cíviques més actives dins Europa.

Just s'hi posen, quan s'ensumen que en poden treure qualque profit o veuen que les han de mester per  un assumpte o un altre que resulti del seu propi interès polític partidari.

Poques vegades se'n preocupen i molt manco s'afanyen de debò a resoldre'n les preocupacions quotidianes.

L'actitud despectiva adoptada envers l'AMS de Mallorca, ara fa cinc anys justs, per part de l'eurodiputada del PPE Rosa Estaràs, i l'eurodiputada del PSE Teresa Riera, n'és un exemple més que eloqüent.

Digne de ser tengut en compte, ara que ens tornam a trobar en plena campanya electoral.