dimarts, 24 de juny del 2014

Denúncia contra l'hospital de Son Espases, i sol·licitud de prestació de material ortoprotètic


El mateix dia que vaig presentar a l'IBSALUT la meva denúncia pública contra la mala atenció sanitària que se'ns havia dispensat a la secció d'URGÈNCIES de l'hospital de Son Espases, durant cinc mesos seguits, presentava també davant la Direcció General del Servei d'IBSALUT la sol·licitud d'una prestació per MATERIAL ORTOPROTÈTIC (cadira de rodes, cadira de dutxa i WC, baranes per al llit, matalàs làtex, llit elèctric...), per valor de 1.920 € (MIL NOU-CENTS VINT EUROS).

Quant a la denúncia presentada en mà, vaig rebre al correu electrònic, com aquell/a qui diu a l'instant, una resposta automàtica l'endemà mateix, amb la qual se'm feia a saber:

“Justificant de recepció reclamació número Qsi-21152
Govern_de_les_Illes_Balears@caib.correu.caib.es
Benvolgut Sr./Sra,
El dia 6 de juny de 2014 vàrem rebre el seu escrit i l'hem enregistrat amb el codi 2140... A partir d'ara s'inicia la seva gestió. Un cop finalitzat el tràmit informatiu, li trametrem una resposta. Gràcies per utilitzar el servei de reclamacions i suggeriments del servei de salut de les Illes Balears. Els seus comentaris ens ajuden a reflexionar i ens permeten anar millorant la nostra atenció. Atentament, Servei d'Atenció a l'Usuari Hospital Universitari Son Espases. Palma, 6 de juny de 2014.”

Al marge de l'esment “temporal” que consider poc adequat, ni tan sols s'hi tenia present que som Sr...

Pel que fa a la sol·licitud de la prestació presentada, l'assumpte va torbar una mica més.
El dia de la festa de Sant Joan, el 24 de juny de 2014, a les 14:26 hores, m'arribava una d'aquelles telefonades tan oioses, que no pots respondre... es tractava d'un 63030852955909...

La funcionària eficient em comunicava que mirarien de parar esment a la factura de la cadira de rodes (340 euros). Però que no podien atendre de cap de les maneres la resta de factures d'altres elements que hi havíem inclòs (1.580 €).

Vaig agrair-li la informació... a l'espera d'actuacions posteriors que faig comptes d'emprendre... relacionades amb la denúncia presentada contra el servei d'URGÈNCIES de l'hospital universitari de Son Espases.

Ja només ens faltaria que, a més d'haver de romandre sota els efectes nefasts d'una malaltia com l'alzhèimer, també ens haguéssim de carregar amb les despeses derivades d'una atenció mèdica tan negligent com la que se'ns va dispensar a la secció d'URGÈNCIES de Son Espases durant cinc mesos seguits...