dissabte, 18 de juliol del 2009

Concentració de rebuig del feixisme, a sa Feixina de Palma

Val més arribar tard que no arribar mai!

A l'Estat espanyol, setanta anys després que n'aconseguís l'objectiu militar el cop d'estat franquista que enderrocà la República, gent de Mallorca, que rebutja el feixisme i vol que en quedi totalment arraconat qualsevol vestigi entre nosaltres, en aquestes alçades del segle XXI, es concentra avui capvespre al parc de sa Feixina, a les 19 hores, a Palma.

Malauradament, feixisme i Feixina, a Ciutat, han romàs durant massa dècades excessivament lligats de mans i peus... S'hi conserva i hi despunta encara ara el més gran, el més voluminós dels monuments feixistes que s'aguanten drets dins Palma!

Ja és ben hora que s'hi retorni aquella bona qualitat primera. De mans de la República, com en altres indrets de l'illa de Mallorca, s'hi decidí aixecar-hi una escola... La que encara avui porta el nom del rei Jaume I...

Per pura qüestió de ciència i de cultura democràtica! Es fa del tot imprescindible, resulta veritablement inajornable, l'enderrocament immediat d'aquest ofensiu monument feixista col·locat ben enmig del parc de sa Feina.

La seva sola presència s'erigeix en befa i bufetada prepotent a les consciències democràtiques d'avui dia!

Salut! Coratge! I resistència!