dilluns, 29 de març del 2010

L'OJIPC, al Palau de la Música Catalana (2)

L'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans -nascuda a Mallorca l'any 2004- arriba al cim de les seves actuacions simfòniques, amb un concert que fa al mateix Palau de la Música Catalana, a Barcelona, diumenge dia 11 d'abril, a les 21 hores.

Els cinc anys de trajectòria frenètica, en l'actuació d'aquesta norantena de joves i al·lotes que provenen de tots els territoris que conformen els Països Catalans -de Salses a Guardamar i de Fraga fins a l'Alguer- passant també pel Principat d'Andorra; es veuen ara compensats amb aquest concert institucional que es realitza en aquest recinte emblemàtic.

A mida que s'acosta el dia, van apareixent als diversos mitjans de comunicació i fent-se públiques les dades relatives al concert, que surt publicat a la web de la màxima institució musical catalana.

A Barcelona, fins i tot el mateix programa del Puyal, en la retransmissió del partit de futbol Barça-Stuttgart de la "Champions" (l'estona inicial, minut 21:50), no dubta a fer publicitat gratuïta d'aquest concert.

A Madrid, el mateix periòdic El País (dijous, 25 de març de 2010) en fa publicitat ben visible



S'estén, també, per la xarxa de les xarxes una notícia com aquesta:

  1. Cinquè aniversari de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans.- Xarxa.net (27-03-2010)