dimarts, 9 de març del 2010

Cinc vistes del concert de l'OJIPC a Lisboa

1) Amb l'anunci fet públic a la seu de l'Institut Ramon Llull, a Palma, s'inicia el camí que porta l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans fins a Lisboa, a fer el primer concert a l'estranger, en commemoració del Dia de les Illes Balears a l'exterior

(Palma, 26 de febrer de 2010, matí)

Anunci de concert de l'OJIPC a Lisboa from Cil Buele on Vimeo.

2) Tot d'una que arriben a Lisboa la quarantena de components de l'OJIPC, es posen a fer els assaigs corresponents, a la Sala d'Audicions de l'Hotel on romanen allotjats.

(Lisboa, 1 de març de 2010, matí i capvespre)

Assaig de l'OJIPC a la sala d'audicions de l'Hotel, a Lisboa from Cil Buele on Vimeo.

3) El mateix dia del concert, al matí, l'OJIPC es fa present per primera vegada a la Sala dels Miralls del Palau Foz, on realitza els darrers assaigs.

(Lisboa, 4 de març de 2010, matí)

4) La tarda del 4 de març de 2010 esdevé una fita històrica en la trajectòria musical de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, creada a Mallorca l'any 2004: Concert de l'OJIPC al Palau Foz!

(Lisboa, 4 de març de 2010, capvespre)

5) En un àlbum de fotos es recullen imatges fixes sobre un esdeveniment tan singular com és ara el concert de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans a la ciutat de Lisboa.

2 comentaris:

JOAN PEP COLL LLABRÉS ha dit...

Moltes gràcies per difondre part de la feinada que hi ha darrera un concert... planificació, assajos, etc.

Ibèria ha dit...

Llegint aquest blog, em sento orgullosa de ser Catalana ,de tenir i mantenir la cultura,escoltar aquesta jove orquestra EM SEMBLA UN REGAL IMPAGABLE ! No tinc paraules,la 'unica que em surt del fons de l`ànima es G R À C I E SSSSS !!!!