D'ara endavant, Cervesa Moritz!

El bon amic i company de lluites socials i polítiques, Martí Gené i Ramis, em fa arribar aquest escrit que em plau d'escampar a tots vuit vents del món:

"A partir d'ara jo beuré Moritz.

Cervesa Moritz. Catalunya i el catalanisme continuen sent l'objectiu predilecte de l'armada mediàtica madrilenya. Cada dia col·leccionen nous enemics. Cada català és un dimoni en potència i ells fan d'àngel exterminador de bèsties...

Aquest mes la víctima propiciatòria és la cervesa Moritz. 'Por tierra, mar y aire' -és a dir, des de la televisió, la ràdio i la premsa-, els mitjans de comunicació de la gran capital han començat a disparar contra els propietaris de la marca 'catalana', 'per haver subvencionat l'organització Plataforma per la Llengua'.

Es deuen pensar que deu ser una plataforma atòmica. Com que Corea del Nord ha pactat, ara el gran perill nuclear són la Plataforma i la cervesa Moritz, que etiqueta 'exclusivament en català'.

La família cervesera ha fet una nota pública en què surten al pas contra la campanya i proclamen 'el profund compromís amb Catalunya des de 1856'.

'Per això donem suport en la mesura de les nostres possibilitats a diverses iniciatives adreçades a la normalització de l'ús del català i a la cultura catalana'.

Com els fabricants afirmen, Moritz etiqueta en català 'perquè és l'idioma propi del país en el qual té l'origen, la seu social i el cent per cent del mercat'.

Que n'és de difícil, ser normal...

Passa-ho si us plau, passa-ho!

I si t'agrada la cervesa, ja ho saps!

...i si no...... ( també ) !!!!"

4 comentaris:

Martí grill ha dit...

La problemàtica constant que patim els catalans insulars, entre d'altres, és que a Mallorca no crec que arribi la cervesa Moritz.

Rodamón ha dit...

Diuen que a Mallorca no hi arriba la MORITZ! Doncs a demanar-la, s'ha dit, fins que n'hi hagi i en puguem beure! No podem VEURE TV3 ni tampoc hem de poder BEURE MORITZ!? Estam ben "arreglats"! INDEPENDÈNCIA!

Rodamón ha dit...

Ja he pogut assaborir la cervesa MORITZ, gràcies a les indicacions trobades al Facebook: a la Botigueta de Sant Miquel (Palma) venen capses de mitja dotzena d'ampolles de 33cc a 9 euros. Saborosíssimes!

Anònim ha dit...

Hola, visc a Palma i no se on es aquesta botigueta que dius, podries explicar-m'ho?? No hi ha altra cervesa com la Moritz, jo la vaig descobrir al Quimet d' Horta a PLaça Eivissa... boníssima!!