diumenge, 27 de febrer del 2011

Incidències quotidianes 2011 (1)

Sense aigua a ca nostra

Fa pocs dies vàrem veure a les portes de ca nostra un avís d'EMAYA que ens advertia que s'havien de fer unes obres urgents a les xarxes. Se'ns indicava que era possible que s'hagués d'interrompre el subministrament d'aigua potable: dia 25 de febrer de 2011, entre les 08:00 i les 15:00 hores.

Ni aquell dia ni l'endemà no ens adonàrem de la manca de subministrament d'aigua a ca nostra. Sí que n'advertírem l'absència diumenge, 27 de febrer, passat migdia.

En creure i pensar que era cosa de la bomba nova que la comunitat de propietaris havíem adquirit l'any passat, ens posàrem en contacte amb l'empresa instal·ladora -Bombas y Servicios Son Dameto SL- i hi deixàrem l'avís a la bústia de veu.

Al cap de pocs minuts, tot i essent diumenge, se'ns feia a saber que es faria present l'equip tècnic. Efectivament, un jove ben disposat s'ha posat a mirar per on podria trobar-se l'avaria que ens impedia de rebre aigua a ca nostra.

Després d'una bona estona de mirar-s'ho amb molt cura, ha arribat a la conclusió que es tractava d'un tancament efectuat per EMAYA a la xarxa exterior de l'edifici.

S'hi ha posat en contacte per indicar-hi les dades més concretes. Eren les 20:00 hores. A l'espera de tornar a disposar d'aigua a les nostres aixetes, ens hem anat a passar la nit al llit...

Conclusió: durant les obres d'aquests dies passats, per una badada, hom va descuidar-se de deixar-hi oberta la clau d'accés per a l'element líquid...

Mentrestant, els residents a la nostra finca del carrer Rovira i Virgili, a Palma, hem hagut de romandre mig dia sense aigua!
Això no ens ho ha pogut estalviar ningú!