dijous, 22 de setembre del 2011

Dia Mundial de l'Alzhèimer 2011, a Mallorca: als mitjans de comunicació (12)

El 21 de setembre de 2011 mitjans de comunicació mallorquins s'han fet ressò de la celebració a Palma del Dia Mundial de l'Alzhèimer promoguda per l'Associació de Familiars amb la Malaltia d'Alzhèimer de Mallorca.

  • Sílvia Ramon i Cecili Buele han intervengut al programa radiofónic que dirigeix Carlos Durán a Última Hora Ràdio, en representació d'AFAM.
  • Informatiu Balear de TVE1 (minut 8:07 a 10:33), ha presentat intervencions d'Imma Sánchez, María José Arvelo i Sílvia Ramon, amb pacients de la malaltia d'alzhèimer a la mateixa seu d'AFAM. Informant sobre les activitats que s'hi duen a terme diàriament.
  • Cecili Buele, Isabel Rosselló i Imma Sánchez compareixen a IB3 TV i informen sobre aspectes diversos de la malaltia d'alzhèimer
  • El doctor Guillem Amer, cap de Secció de Neurologia de l'Hospital Son Espases, ha ofert una conferència sobre “Els reptes de la malaltia d'alzhèimer” a la Residència Sant Miquel, davant d'un centenar de persones interessades en el tema.
  • Diari de Balears informa que les Illes Balears registren 800 casos nous d'alzhèimer a l'any, afectant unes 6.000 persones enregistrades i d'altres tantes que es calcula que no n'han estat diagnosticades