divendres, 2 de desembre del 2011

Concert del Cor Jove dels Països Catalans, a Palma (2)

El Concert de Nadal que el Cor Jove dels Països Catalans ofereix a Palma, a l'església de la Concepció, dissabte dia 10 de desembre a les 21 hores -obert de franc a tothom, amb entrada gratuïta a qui vulgui acudir-hi-, gràcies a l'impuls de l'entitat mallorquina Forum Musicae que presideix Magda González i Crespí, manté un programa excel·lent.

Sota la direcció d'Esteve Nabona, amb Bernat Cabot com a concertino i l'acompanyament de l'Orquestra barroca Ars Musicae, s'interpreten a la Part primera dues peces de dos autors de renom: George Frideric Handel i Evaristo Felice Dall'abaco.


La part segona consta del Cant de la Sibil·la, recentment declarada per la UNESCO Patrimoni Mundial Immaterial; i fragments de la part primera d'El Messies, de George Frideric Handel.

Tot plegat fa que resulti una vetlada musical agradosa, en mans del Cor Jove dels Països Catalans -creat a Palma l'any 2009- i de l'orquestra barroca Ars Musicae que ja duu anys actuant a indrets diversos d'arreu dels Països Catalans.