dissabte, 24 de març del 2012

No ens fareu callar, malgrat ens segueu la vida!

Totalment d'acord amb això que expressa el bon company de lluites patriòtiques catalanes, Tomeu Mestre “Balutxo”.

Consider que aquesta cançó de Toni Roig és ben adient que sigui divulgada, cantada i escampada a tots vuit vents del món i de la bolla, com a cant de lluita popular massiva contra la dreta més rància i estantissa de l'Europa del segle XXI, la que governa, administra i representa les Illes Balears i Pitiüses des de fa un temps...

He llegit que, per a la manifestació de demà a Palma, l'OCB ha escollit la cançó LLENGUA PER A L'AMOR, interpretada per Victorí Planells sobre un bell poema de Marià Villangómez.
S'ho deuen haver pensat molt bé i, per tant, la decisió s'`haurà adoptat a plena consciència. Tot i això, crec imprescindible que, en atenció al motiu de la protesta (un intent de silenciar el nostre poble), complementar la cançó escollida i que soni també a les totes NO ENS FAREU CALLAR! d'Antoni Roig, gran lluitador fins a la seva prematura mort i col·laborador permanent i històric d'aquests esdeveniments.
Per massa pa no hi ha mal any! NO ENS FAREU CALLAR! s'ha fet popular en molts pocs anys i és un símbol de lluita, de resistència i de reivindicació que, per plantar cara a la declaració de guerra de l'actual mal govern, constitueix un clam d'afirmació.
Damà, pels carrers de Palma, des de la plaça de la Porta Pintada fins al Consolat de Mar, tothom hauria de cridar ben fort NO ENS FAREU CALLAR!

  Bartomeu Mestre i Sureda, Balutxo

  PS.- La podeu veure i escoltar, entre d'altres indrets, a:

  1. C33

  2. ONA digital
  3. Castellet
  4. Al Mayurqa
  5. Potti2
  6. 1mallorcaisnotspain
  7. PinyolvermellXXI
  8. Pipoilluna