dissabte, 24 de març del 2012

SET vídeos de Jaume Bonet, en vaga de fam (26 dies seguits) pels drets lingüístics del nostre poble

Vídeo 7 (1' 56")
Jaume Bonet manifesta i concreta a quins polítics i governants s'adreça, amb la seva vaga de fam per la llengua, quan se'n compleixen els 25 dies

Vídeo 6 (1' 54")
Jaume Bonet rep el suport d'un altre mallorquí que se suma a la vaga de fam en defensa dels drets linguístics del nostre poble, Tomeu Amengual, al mateix casal de Can Alcover, el mateix dia de la manifestació grandiosa pel SÍ A LA NOSTRA LLENGUA, que arreplegà desenes de milers de manifestants a Palma

Vídeo 5 (2' 31")
Jaume Bonet, en complir-se vint-i-cinc dies de la seva vaga de fam per la llengua catalana a Mallorca, fa algunes recomanacions senzilles i pràctiques, sobre l'ús de la nostra llengua pròpia.

Vídeo 4 (4' 44”)
Jaume Bonet dóna resposta a algunes preguntes que se li formulen durant la roda de premsa convocada al casal de Can Alcover, a Palma, quan es compleixen 19 dies de l'inici de la vaga de fam en defensa dels drets lingüístics del nostre poble.

Vídeo 3 (1' 21”)
Jaume Bonet, des del casal de Can Alcover, on roman en vaga de fam des de fa 19 dies, s'adreça a la gent jove de les Illes que estudia i/o resideix al Principat de Catalunya -i que ha organitzat una manifestació als Jardinets de Gràcia (23-03-2012) en defensa de la nostra llengua i per aturar l'extermini del català. Els demana que dediquin els seus esforços a convidar tothom perquè participi en la manifestació convocada a Palma el 25-03-2012 a favor de la llengua catalana.

Vídeo 2 (3' 27”)
Jaume Bonet, quan duu 19 dies en vaga de fam per la llengua catalana al casal de Can Alcover (Palma), participa en la roda de premsa informativa convocada per Jubilats per Mallorca. L'acompanyen Jaume Vicens, portaveu de l'entitat, i Tomeu Amengual, vaguista de fam. S'hi anuncia el lliurament immediat, al registre del Parlament de les Illes Balears, d'una carta signada pel president de l'associació, Maties Oliver, adreçada a tots i cadascun dels 59 membres de la cambra parlamentària, demanant-los que defensin la llengua catalana, l'única llengua pròpia de les Illes Balears i Pitiüses.

Vídeo 1 (2' 44”)
Jaume Bonet s'adreça personalment a la gent jove de Mallorca i l'engresca a convidar tothom perquè participi en la manifestació de diumenge 25-03-2012 a favor de la llengua catalana..