divendres, 14 de juny del 2013

Querella contra responsables de la Conselleria de Salut, per la mort del jove senegalès ALPHA PAM

Una de les respostes millors que es pot donar a la MORT PER TUBERCULOSI DEL CIUTADÀ SENEGALÈS ALPHA PAM A MALLORCA, és dur-ne davant dels Tribunals de Justícia els responsables màxims de la gestió sanitària pública mallorquina.

NOTA INFORMATIVA I CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA

AVUI ES PRESENTA LA QUERELLA CONTRA ELS RESPONSABLES DE LA CONSELLERIA DE SALUT DE LES ILLES BALEARS, PER LES SEVES PRESUMPTES RESPONSABILITATS EN ELS FETS QUE ENVOLTAREN LA MORT DEL CIUTADÀ SENEGALÈS ALPHA PAM

En el dia d'avui, les entitats Associació Senegalesa Mallorquina (ASEMA), DRETS HUMANS de Mallorca i la Confederació General del Treball de les Illes Balears (CGT-BALEARS) presentam l'anunciada QUERELLA contra quatre responsables de la cadena de comandament de la Conselleria de Salut, encapçalats pel propi conseller Martí Sansaloni, per les seves presumptes responsabilitats penals en els fets que, entre d'altres conseqüències, varen provocar la mort del jove senegalès ALPHA PAM, el passat dia 21 d'abril.

Per donar a conèixer el contingut de la querella, es convoca una

RODA DE PREMSA

Dilluns dia 17 de juny, a les 11,00 hores, al local de Drets Humans de Mallorca (C/. Francesc de Borja Moll, nº 10, 1er. Dreta)

Hi compareixeran:
MADIOP DIAGNE, President d'ASEMA
BERNAT VICENS, President de DRETS HUMANS MALLORCA
JOSEP JUÁREZ , Secretari General de CGT-BALEARS
PABLO ALONSO DE CASO, Advocat i assessor jurídic de les tres entitats.
ASEMA - DRETS HUMANS - CGT-BALEARS