diumenge, 7 de setembre del 2008

Mallorquina afectada, descontenta i emprenyada!

Som una ciutadana del món, som mallorquina i Mallorca per a mi és un paradís. Malgrat n'hi ha que es dediquen a destruir-la, els aprofitats de sempre, que no tenen res més dins el cap que “euros, poder ...”

Vos heu demanat mai quines persones administren els béns públics i doblers dels ciutadans?

Què punyetes feim en aquest món de mentides, hipocresia... per no dir qualque qualificatiu més fort.­ Tenc dins el cap tantes coses que necessitaria mil pàgines per explicar-ho tot.

Peró bé, començaré per un caire i ja veuré quan acabaré.

Volia parlar dels nostres “estimats polítics”, i d'allò que sabem que fan o deixen de fer, segons com es miri.

En primer lloc, no crec que ells siguin conscients que estan al servei del poble i no al contrari. Al manco els que m'ha tocat conèixer de prop. I n'he conegut alguns. Excepte un que va actuar com a polític i sobretot com a persona, i és un exemple en tots els sentits, molts altres entren en la política per fer doblers..., no per guanyar un sou i servir els ciutadans, per tenir contactes, per quan arribi el moment “ pelotazo que te crío”.

La política no té color, ni PP, ni PSOE, ni UM... Tots són iguals, però han de tenir diferents noms, a veure qui guanya. Les idees, és igual. Juguen una partida. Són com a nins petits: ”Si tu m'acues, jo acuaré lo teu!”. Això són els polítics, almanco és això que veig.

Els diaris contínuament informen dels desastres que estan fent. I els que no sabem! Els nostres “ser­vidors polítics” ¡UFF no sé com dir-ho! És tan vergonyós allò que fan, que és difícil contenir la ràbia.

Però no vos penseu que ells s'immutin. No temen res. Tenen la cadira ben aferrada i fan allò que si­gui, perquè ningú no els la prengui.

Meam si ens entenem. Com quedam? Qui vos ha triat, senyors polítics? És el poble! Idò, almanco ens heu de respectar i servir. No som nosaltres que hem d'estar al vostre servei. Que vos heu pensat que som tots beneits?

Si un dia has de mester alguna cosa, UF! missió impossible..., no sap..., no contesta..., està reunit... Això ho he viscut personalment. Quan hi ha eleccions tot són promeses (portes obertes, tracte directe, transparència, si has de menester res....)

Els ciutadans ho tenim tot perdut. És molt decepcionant veure com aquestes persones són les que ens governen.

No obstant, vull dir que hi ha polítics honrats. Però, si no tenen càrrecs elevats que els permetin prendre decisions correc­tes, no poden dur endavant projectes beneficiosos per als ciutadans.

Aquests comentaris tenen relació directa amb situacions personals viscudes, i la informació que en transmeten els mitjans de comunicació.

Per acabar, vull dir que altres persones amb càrrecs professio­nals derivats de la cosa pública, per exemple, federacions i altres organismes, fan molt de mal amb la deficient gestió que duen a terme, perjudicant persones i, per extensió, les famílies.

També em preocupa molt la deixadesa dels polítics que exerceixen l'oposició, en temes també de coneixement propi i altres divulgats per la premsa, televisió... Sincerament fan molt poc, tal volta perquè quan els toqui governar faran el mateix, o han fet el mateix com a oposició, o per criteris es­trictament estratègics, electorals...

A on duen els polítics aquesta societat? Quan te n'adones, ja hi ha qualcú que t'ha fotut, t'ha posat el peu damunt i t'ha volgut esclafar. Has d'anar pel món amb una closca gruixada, com les tortugues, perquè no et matin.

Els ciutadans estam venuts. Perquè, si denuncies o publiques un escrit de casos concrets, malament! I, si calles malament també! Els poderosos de qualsevol indret i mena tenen les ungles molt llargues i ningú no s'atreveix a tallar-les-hi. Per què?

Una mallorquina afectada, descontenta, i emprenyada.

Madie

2 comentaris:

Mallorca Llevant ha dit...

A nosaltres ens sorpren que cada vegada hi hagi més gent que doni la seua opinió, però al mateix temps creim que encara no la donam prou, ni s'han establert els canals perquè els polítics i els seus tècnics ens escoltin i ens donin unes respostes honestes a les nostres preocupacions.

Anònim ha dit...

Crec que te rao el comentari de mallorca llevant, mos queiuxam poc.