dimarts, 4 de gener del 2011

Contrainformació Mallorca es presenta públicament

Dimarts, 4 de gener de 2011, es fa la presentació pública del projecte “Contrainformació Mallorca”, a la sala 2.3 de l'edifici Flassaders

Més d'una trentena de joves s'hi fan presents i atenen les explicacions que hi fan en Joan Pau i n'Arnau, caps visibles d'aquesta iniciativa.

Com s'hi fa explícit, a la mateixa web, CONTRAINFORMACIO parteix de la necessitat, però també de la il·lusió, de crear un punt de trobada dels sectors més dinàmics i compromesos de la societat balear.

Hom creu que s’ha de fer una aposta per reforçar la creació de discursos propis dels moviments socials, amb espais de reflexió que ajudin a consolidar aquests discursos, tant en els aspectes de solidesa ideològica com d’extensió social del missatge.

Es fa necessari crear una Xarxa de Mitjans de Comunicació que permeti: Visualitzar les pràctiques dels Moviments Socials, Difondre campanyes i Socialitzar el discurs.

Es crea un col·lectiu: horitzontal, assembleari i autogestionat.

Aquest nou espai vol ser un mitjà entenedor, plural i obert a la societat illenca, on les organitzacions, entitats, associacions i col·lectius siguin els agents actius de la comunicació.

La benvenguda a aquesta iniciativa. Tant de bo que el seu naixement vagi seguit d'un creixement i maduració que assoleixi les fites proposades: ser un espai virtual de trobada real d'aquells sectors que es mostren més dinàmics i compromesos a la societat de les Illes Balears i Pitiüses.