divendres, 4 de gener del 2013

Assemblea Nacional Catalana de Mallorca es presenta en públic, a Palma

L'Assemblea Nacional Catalana de Mallorca s'ha presentat en públic, per primera vegada, fent-se visible i integrant-se notòriament en la manifestació convocada a Palma per la Plataforma 31-D, a favor de la independència dels Països Catalans, el capvespre de diumenge 30 de desembre de 2012.

Mai no s'hi havia vist tanta de gent participant en aquesta manifestació independentista, habitualment integrada per gent de l'entorn del PSM, d'Esquerra Republicana, dels Maulets...

Imatges de la manifestació

Enguany hi era prevista la presència de gent nova, entre la qual s'hi va poder destriar una nodrida representació de l'ANC-Mallorca, amb pancarta pròpia que manifestava “Mallorca per la Independència – Assemblea Nacional Catalana de Mallorca”.

Com manifesten alguns dels assistents, tenim ben clar que la nostra nació cultural només serà possible en el futur si, amb el temps, esdevé també la nostra nació política, en un estat independent que respecti i articuli la nostra diversitat interna.

Algunes impressions de manifestants

Tant de bo que tota aquesta gentada, que va darrera d'aquesta pancarta, qualsevol dia s'alci i digui “S'ha acabat! Independència! Visca la Terra!”