Cor Jove dels Països Catalans: primer concert de la temporada 2013

M'acaba d'arribar la notícia boníssima d'un gran concert al Palau de la Música Catalana, per al diumenge 3 de febrer de 2013, a les 18 hores.

Qui pogués fer-s'hi present!

Ni més ni pus que el Cor Jove de l'Orfeó Català i el Cor Jove dels Països Catalans, dirigits pel mestre Esteve Nabona, dins del cicle “Tardes al Palau”; conjuntament amb la Banda Municipal de Barcelona dirigida pel mestre Salvador Brotons.

Un repertori d'allò més bo, d'aquells que han de contribuir a passar una vetlada agradosa i enriquidora. Alhora que l'oportunitat única d'assistir a l'estrena d'una obra del compositor Joan Guinjoan!:

  • A. Borodin: obertura i danses polovtsianes (Príncep Igor)
  • J. Guinjoan: El foc d'aucell
  • P. I. Txaikovski: Francesca da Rimini Op. 32

El preu de les entrades, més que assequible: de 10 a 12 €.

En tractar-se del primer concert de la temporada 2013 que realitza el Cor Jove dels Països Catalans, és d'esperar que tots els seus membres s'hi sentin ben acompanyats; cosa que els ha d'engrescar a continuar endavant amb un projecte, cada cop més difícil, i, també, més esperonejador.

Una iniciativa musical que neix a Mallorca el mes d'agost de 2010, amb l'objectiu de difondre el patrimoni musical de tot l'àmbit cultural català, d'arreu dels Països Catalans, de Salses a Guardamar i de Fraga fins a l'Alguer.