dijous, 7 de juny del 2012

Cap a Estrasburg, s'ha dit! (1): la situació actual del català a les Illes

El diari Última Hora de dia 7 de juny de 2012 (pàg. 25) informa que el Parlament Europeu tractarà la situació del català a les Illes Balears i Pitiüses, la setmana que ve, concretament dijous dia 14.

Una delegació de l'STEI-i i de l'Assemblea de Mestres i Professors en Català de les Illes Balears, ha d'anar a la seu del Parlament Europeu a Estrasburg, convidada per l'Intergrup “Minories nacionals, regions constitucionals i llengües regionals” que aglutina parlamentaris de tot l'arc parlamentari europeu..

Na Magdalena González, per part de l'Assemblea, i na Maria Antònia Font, per part de l'STEI-i en són les portaveus, que han convocat a na roda de premsa informativa per a divendres, 8 de juny de 2012, a les 11 del matí, a la seu de l'STEI-i, per explicar aquesta eixida.

Tant de bo que serveixi per fer reflexionar els dirigents del Partit Popular a les Illes Balears i Pitiüses que semblen entestats a prendre i mantenir mesures contràries a la promoció i impuls de la llengua catalana en aquest territori dels Països Catalans.