dimarts, 12 de juny del 2012

Cap a Estrasburg, s'ha dit! (6): parlament europeu enllaçat pel català


EUROPA ENLLAÇADA - Canal TV

Des que fa una mesada es va anunciar públicament al santuari de Cura que s'emprendrien accions concretes per internacionalitzar la situació del català a les Illes Balears i Pitiüses, fins arribar a enllaçar el Parlament Europeu pel català, s'han fet passes en aquest sentit.

Hores d'ara, ja ens trobam a les portes d'aquesta institució pública internacional, gràcies a l'acció infatigable, desplegada sobretot per dues dones mallorquines representants de sengles entitats: Magda González, per l'Assemblea de Mestres i Professors en Català de les Illes Balears, i Maria Antònia Font, per l'STEI-i.

Com varen anunciar a la roda de premsa informativa fa pocs dies, totes dues han estat convidades a intervenir dijous, dia 14 de juny de 2012, davant l'intergrup parlamentari “Minories nacionals, regions constitucionals i llengües regionals”, que es reuneix a la seu del Parlament Europeu a la ciutat francesa d'Estrasburg.

Entre les 10:30 i les 11:15 h del matí, és previst que se'n produeixi la compareixença que, per poc que es pugui, hom mirarà que sigui retransmesa íntegrament en directe pel canal d'internet EUROPA ENLLAÇADA.