diumenge, 23 de setembre del 2012

Camins contra mentides-2: de Manacor a La Real

El 14 de setembre de 2012, a la ciutat de Manacor, JUBILATS PER MALLORCA reprenen els CAMINS CONTRA MENTIDES, una iniciativa que consisteix a caminar a peu per l'illa de Mallorca, informant, denunciant i mirant de deixondir la població, davant les cada cop més nombroses i barroeres mentides del Govern del PP que administra i representa tan malament les Illes Balears i Pitiüses.

Amb el suport d'entitats diverses - ATTAC-Mallorca, Drets Humans de Mallorca, Fundació s'Olivar d'Estellencs, GOB, Memòria Històrica de Mallorca, Obra Cultural Balear, STEI-i, etc. JUBILATS PER MALLORCA continuen marxant a peu per ciutats, viles, pobles i llogarets de Mallorca.

En aquesta ocasió s'han proposat de recórrer a peu les comarques del Llevant i del Sud de Mallorca, repartint-ne els fulls informatius que s'han editat. Ho fan des d'allà mateix on varen acabar la primera tongada, la ciutat de Manacor.

Durant catorze dies seguits, en JAUME BONET en TOMEU AMENGUAL, en PEP PLANAS i tota la gent que s'hi vulgui sumar s'acostaran a més d'una cinquantena d'indrets caminant a peu...

Durant la primera jornada, han recorregut els 22 quilòmetres que separen la ciutat de MANACOR, de la vila d'ARTÀ, després de passar per SANT LLORENÇ DES CARDASSAR. Pertot han estat molt ben rebuts i acollits, tan per part de la població com de l'autoritat local màxima, els batles respectius...