dilluns, 17 de setembre del 2012

Sopar de suport a JUBILATS PER MALLORCA: imatgesen vídeo

Superant la xifra mítica de la cinquantena de persones assistents, el sopar de suport a JUBILATS PER MALLORCA, al restaurant de Can Blau, a la barriada palmesana de la Soledat, ha quedat enregistrat en imatges.

A banda del menú, exquisit i saborós, que s'hi va poder tastar, també s'aconseguí, entre tots els assistents, fer-ne una vetlada agradosa i entusiasta.

Amb les actuacions musicals de n'Agustí Baró a la guitarra, i la col·laboració de Jaume Barceló que també s'hi apuntà, s'hi pogué assaborir un repertori esplèndid.

Qui va voler, també, va poder dir-hi la seva, al llarg de les tres hores que durà l'esdeveniment.

No hi faltaren les paraules del president de JUBILATS PER MALLORCA, Maties Oliver, qui s'afanyà a explicar per quins motius s'ha fet una vaga de fam per la llengua, unes jornades d'enllaçats per la paraula, unes marxes a peu fent CAMINS CONTRA MENTIDES... Tot per informar la població i denunciar les grans mentides en què volen capficar-nos els governants que ens administren i representen tan malament.

Jaume Bonet i Tomeu Amengual adreçaren unes paraules a la concurrència, explicant-hi el que ha de ser aquesta segona tongada que s'inicia a la ciutat de Manacor, divendres, 21 de setembre, a les 21:30 hores, i que ha d'acabar dijous dia 4 d'octubre al monestir de la Real, després de recórrer pobles i viles del Llevant i Sud de Mallorca...

Tant de bo que aquesta segona marxa a peu, fent CAMINS CONTRA MENTIDES, contribueixi a desvetllar consciències i a mobilitzar una ciutadania que, pel que sembla, roman com a mig estormiada davant les mesures que adopta el Govern de l'estat espanyol, a les ordres del qual s'ha col·locat també el Govern autonòmic de les Illes Balears.