La marxa a peu de JUBILATS PER MALLORCA arriba al terme municipal de Palma

Dilluns, 1 d'octubre, JUBILATS PER MALLORCA, que fan marxa a peu seguint els CAMINS CONTRA MENTIDES que reprengueren a Manacor el proppassat dia 21 de setembre, arriben al terme municipal de Palma, entrant per Sant Jordi.

CAMINS CONTRA MENTIDES
SEGONA CAMINADA

DILLUNS DIA 1 D’OCTUBRE ARRIBADA A SANT JORDI

A les 19 h
Els voluntaris que vulguin caminar els esperen a Son Binissalom
A les 20 h
Arribada per can Forner acompanyats pels xeremiers
Acte al local de la Tercera Edat:
Xerrada sobre el per què de la seva caminada
Tast de coques santjordieres...

VOS HI ESPERAM!

Iniciada la segona caminada el 21 de setembre a la ciutat de Manacor, JUBILATS PER MALLORCA fan comptes d'arribar marxant a peu fins al monestir de Sant Bernat a la Real el proper dia 4 d'octubre.

Fins ara han passat per Manacor, Sant Llorenç, Artà, Capdepera, Son Servera, Cala Millor, Son Carrió, Portocristo, Cales de Mallorca, Portocolom, s'Horta, Calonge, Cala d'Or, Portopetro, s'Alqueria Blanca, Cas Concos des Cavaller, Santanyí, es Llombards, ses Salines, sa Colònia de Sant Jordi, ses Covetes, sa Ràpita, s'Estanyol, Campos, Llucmajor, Randa i Algaida.

Dilluns, dia 1 d'octubre entren dins el terme municipal de Palma. Ho fan per Sant Jordi, on fan comptes de romandre.

Dia 2 d'octubre continuaran caminant a peu i passaran per s'Aranjassa, es Pil·larí, s'Arenal, Can Pastilla;
3 d'octubre: es Coll d'en Rabassa, es Molinar, Cala Major;
4 d'octubre: Sant Agustí, Gènova, Son Rapinya, sa Vileta, Son Roca i la Real Jubilats per Mallorca és una associació que pretén oferir a jubilats i assimilables, propostes i àmbits de feina voluntària en defensa de la llengua, de la cultura, del territori i també en favor del reconeixement ple de la nostra dignitat i dels nostres drets socials, culturals, econòmics i de tota casta.

Serà bo que a totes aquestes barriades de Palma, per on passaran JUBILATS PER MALLORCA, hi hagi gent que s'hi vulgui solidaritzar, que s'hi apunti a fer un tros de camí a peu, que hi col·labori repartint fulls informatius, etc.

Per posar-s'hi en contacte, hom pot enviar un e-mail a jubilatsxmca@gmail.com o telefonar a Jaume bonet: 689 727 757