dissabte, 15 de setembre del 2012

Sopar de suport a Jubilats per Mallorca: tot un èxit!

Divendres, 14 de setembre, al restaurant de Can Blau, a la barriada palmesana de la Soledat, Jubilats per Mallorca organitza un sopar, per recaptar-hi el suport cívic de persones i entitats més afines.

Nés d'una cinquantena de persones participen en una vetlada, marcada per la bona companyia, el bon ambient, la bona cuina, els bons plats i millors menjars, les bones begudes, la bona música, les bones cançons... Tot molt bo!

Una setmana justa abans de reprendre la marxa a peu CAMINS CONTRA MENTIDES, la sortida de la qual està programada a Manacor i l'arribada al monestir de la Real, aquesta trobada serveix per engrescar-hi més gent, delitosa de participar-hi cada cop més intensament.

Vaig passar un guster de poder manifestar-hi, entre d'altres elements, aquest que diu:

Si la cuina que cercau
ha de ser ben mallorquina,
jo ja vos en puc dir quina
trobareu devers Can Blau

Ara hi sou, ambient suau,
gent atenta, bona teca,
no té res de discoteca,
però sí d'agradós cau.

Que passeu bona vetlada
vos desitja de tot cor
qui us espera a Manacor,
la segona gran tongada

de Jubilats per Mallorca
que, d'ençà que es va crear,
fa camí i fa avançar,
va prenent més i més força.

Dedicada a l'amo en Ramon i madò Joana, els seus fills Cati i Joan, el seu ajudant Juan Ramón... i tota la gent que tenia ganes d'acudir-hi i manifestà que no ho havia pogut fer, per raons diverses.

1 comentari:

Maria del Pilar ha dit...

Molt bona glosa i es veu que bon soparillo, em va saber molt de greu no poder-hi anar per un compromís anterior ho va impedir.