diumenge, 1 de maig del 2011

Més candidatures d'Esquerra Republicana a les eleccions de 2011

Encara que als ulls de segons qui pugui semblar el contrari, seguesc amb molt d'interès el procés electoral encetat i promogut a Mallorca, amb motiu de les eleccions autonòmiques i municipals del 22 de maig de 2011.

M'interessa ben molt que els plantejaments i les propostes d'Esquerra, Republicans i Catalanistes, obtenguin el major suport possible a Mallorca.

Molt més enguany que, a diferència de fa quatre anys -quan jo ho proposava per a les tres institucions amb seu a Palma-, ens hi presentam "en solitari" -quan no ens queda més remei, perquè ens hi forcen-...

Tot i no poder fer-m'hi tan present, físicament, com aleshores... de bon començament me'n preocupen els inicis...

Segons el Diari de Balears (01-05-2011) Esquerra Republicana, en donar el sus a la campanya, ha arreplegat “un centenar llarg de candidats i simpatitzants que es reuniren a l'Auditòrium de Palma”...

Pel que s'havia fet públic dies abans, Esquerra Republicana, a més de presentar-ne llistes al Parlament (31) i al Consell de Mallorca (33), hi presentava també 17 candidatures municipals (2 més que a les anteriors de 2007): Palma (32), Alaró (14), Alcúdia (17), Artà (13), Banyalbufar (8), Binissalem (2?), Bunyola (10), Calvià (26), Felanitx (2?), Llucmajor (21), Manacor (24), Marratxí (21), Pollença (20), Sa Pobla (17), Santanyi (17), Sineu (12) i Sóller (18)(Capdepera, Porreres i Son Servera enguany no hi figuraven).

Això fa que s'hi puguin destriar 338 representants d'Esquerra Republicana, candidats i/o candidates a ocupar càrrecs municipals de regidor/a en algun d'aquests 17 ajuntaments mallorquins, o de consellers al Consell de Mallorca o de diputats al Parlament de les Illes Balears.

Si bé em preocupen aquests inicis, aparentment febles... desig que els resultats finals d'enguany s'esdevenguin més satisfactoris que els aconseguits quatre anys enrere (8 regidors, 1 diputada i 1 conseller)!

Les propostes d'una Esquerra, republicanes i catalanes, per a la Mallorca del segle XXI, s'ho mereixen de bon de veres...

Salut republicana, sens dubte la més sana!